INGEN VANLIG MÄRKPENNA

Vi har tagit märkpennan. Och skrivit om reglerna. Möt nya Winsor & Newton Pigment Marker™ – en penna så revolutionerande att den kommer att ändra hur du arbetar för alltid. Innehåller endast ljusbeständiga konstnärspigment av bästa kvalitet och det finns över 100 vackra färger att välja bland. Det finns också en unik White Blender som sätter en obegränsad palett av nyanser och färgskiftningar i dina händer. Detta är ingen vanlig märkpenna. Det är kreativitet utan gränser.

Buy Now Titta på videon

WHITE BLENDER. EN NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER

En oändlig färgpalett, lättillgänglig för dig. Möt den allra första White Blender, särskilt framtagen för Winsor & Newton Pigment Marker™-systemet. Denna nya enastående penna använder pigment av vit titandioxid och låter dig bygga, blanda och mjuka upp färger som aldrig tidigare. Blanda nyanser flytande och intuitivt och skapa otaliga kulörer och subtila effekter – till och med på svart papper. Möjligheterna är obegränsade.

ERGONOMISK DESIGN. EN FÖRLÄNGNING AV DIG

Smidig. Bekväm. Exakt. Nya Winsor & Newton Pigment Marker™ presterar och känns som inget annat. Med fina och utmejslade spetsar och en otroligt bekväm, ultrasmal profil kan du skapa med total kontroll.

LJUSBESTÄNDIGA FÄRGER SOM HÅLLER I 100 ÅR

Din kreativitet ska inte blekna med tiden. Winsor & Newton Pigment Marker™ använder konstnärspigment som inte bleks, istället för färgämnen och håller dina verk fräscha och livskraftiga en hel livstid.

Winsor & Newton Pigment Marker™ erbjuder upp till 100 års ljusbeständighet vid normala galleriförhållanden.

Traditionella färgämnesbaserade märkpennor bleks 50 gånger snabbare.

100 FÄRGER MED ETT LYSANDE SPEKTRUM

Winsor & Newton™ har över 180 års pigmentexpertis om för att ta fram en märkpenna med oöverträffat djup och färglyster. Med över 100 vackra färger, inklusive 24 grå nyanser över fyra skalor och den unika White Blender, är denna serie kompromisslös.

WINSOR & NEWTON PIGMENT MARKER™-SET

För att du ska komma igång innehåller varje Winsor & Newton Pigment Marker™-set ett omsorgsfullt utvalt sortiment av oumbärliga färger och den revolutionerande White Blender. Förpackade i en smidig, lättransporterad sammankopplad ask. Bygg din egen kollektion med set som inkluderar Vibrant Tones, Rich Tones, Skin Tones, Cool Greys and BlueTones.

Buy Now

PAPPER SKAPAT FÖR BLANDNING

Winsor & Newton Pigment Marker™-papper har utformats särskilt för att ge maximal färglyster och perfekt färgblandning. Tack vare papprets unika bestrykning flyter färgen över ytan och ger dig oslagbar kontroll utan att blöda och förmågan att lätt blanda och måla i lager.

Buy Now

KONSTNÄRER OM WINSOR & NEWTON PIGMENT MARKER™

WILLIAM BROOME CHRISTOPHER CORR GARY WEBB