GEEN GEWONE MARKER

We hebben de marker genomen en de regels herschreven. Wij introduceren de nieuwe Winsor & Newton Pigment Marker™ - een pen zo revolutionair dat hij uw manier van werken voorgoed verandert. Kies uit meer dan honderd prachtige kleuren, stuk voor stuk gemaakt met uitsluitend de meest hoogwaardige, lichtechte kunstenaarspigmenten. Er is ook een unieke Blender die een onbeperkt palet van kleurtonen en tinten binnen handbereik brengt. Dit is geen gewone marker. Dit is grenzeloze creativiteit.

Buy Now Bekijk de video

DE BLENDER. EEN NIEUWE WERELD AAN MOGELIJKHEDEN

Een oneindig kleurenpalet, direct binnen handbereik. Wij introduceren de allereerste Blender, speciaal ontwikkeld voor het Winsor & Newton Pigment Marker™-systeem. Met deze opmerkelijke nieuwe pen, met witte titaniumdioxide pigmenten, bouwt u kleuren op, mengt en verzacht u kleuren als nooit tevoren. Meng tonen vloeiend en intuïtief, creëer talloze kleuren en subtiele effecten; zelfs op zwart papier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ERGONOMISCH DESIGN. EEN VERLENGSTUK VAN UZELF

Gestroomlijnd. Comfortabel. Nauwkeurig. De nieuwe Winsor & Newton Pigment Marker™ presteert en voelt als geen andere. Met spitse en beitelpunten en een verbluffend comfortabel, superslank profiel heeft u de volledige controle bij het creëren.

LICHTECHTE KLEUREN HOUDEN 100 JAAR

​De tijd mag uw creativiteit niet doen vervagen. De Winsor & Newton Pigment Marker™ bevat geen kleurstoffen maar niet-vervagende kunstenaarspigmenten die uw werk een leven lang fris en levendig houden.

De Winsor & Newton Pigment Marker™ biedt onder normale galeriecondities tot wel 100 jaar lichtechtheid.

Traditionele markers op kleurstofbasis vervagen vijftig keer sneller.

100 KLEUREN IN EEN LEVENDIG SPECTRUM

Winsor & Newton™ creëerde op basis van 180 jaar pigmentexpertise een marker met ongeëvenaard diepe en levendige kleuren. Met meer dan honderd prachtige kleuren, waaronder 24 tinten grijs in vier gradaties en de unieke Blender, is dit compromisloze kleur.

WINSOR & NEWTON PIGMENT MARKER™-SETS

Om u op weg te helpen, bestaat elke Winsor & Newton Pigment Marker™-set uit een zorgvuldig samengesteld assortiment essentiële kleuren en de revolutionaire Blender. Bouw uw collectie uit met sets zoals Vibrant Tones, Rich Tones, Skin Tones, Cool Greys en Blue Tones in cassettes die u voor gemakkelijk vervoer aan elkaar kunt klikken.

Buy Now

PAPIER GEMAAKT OM TE MENGEN

Winsor & Newton Pigment Marker™-Papier is speciaal samengesteld voor maximale kleurhelderheid en perfecte kleurmenging. Dankzij de unieke coating van het papier vloeit de kleur over het oppervlak zonder door te bloeden. Dit geeft u een ongeëvenaarde controle en de mogelijkheid om gemakkelijk kleuren te mengen en in lagen te werken.

Buy Now

KUNSTENAARS OVER DE WINSOR & NEWTON PIGMENT MARKER™

WILLIAM BROOME CHRISTOPHER CORR GARY WEBB

Ontdek het assortiment

Blader door de heldere kleurenassortiment van Winsor & Newton Pigment Marker ™ en begin vandaag nog met het opbouwen van uw collectie.